


La Choupette - klassisk bistrokänsla året runt​​​
Á LA CARTE

​​Menyerna komponeras med säsongens bästa råvaror, vår kärlek till det franska köket och en gnutta svensk värme. Välj mellan dagens á la carte eller någon av våra färdiga menyförslag - perfekt för större sällskap...
​Á la Carte - Fredag 14 november:
FÖRRÄTT
Buffalo Mozarella
179:-
Serveras med gulbetor, honungsmelon,
rostade pinjenötter, ugnsbakade cocktailtomater
& basilika
Carpaccio
Tryffelolja, marconamandlar, ruccola, balsamico, riven gruyere
199:-
Toast skagen
189:-
Serveras på lavainebröd, med sikrom, citron & dill
HUVUDRÄTT
Lågtempererad kalv
Serveras med rödvinssås, vitlökssmör, oignons
frits & ugnsrostad delikatesspotatis smaksatt
med tryffel
345:-
Bakad rödingfilé
Serveras med sauce au vin blanc, forellrom, persiljerot & potatispuré
319:-
319:-
Risotto au safran
Med parmesan & persilja frite
245:-
Ceasarsallad
Serveras med krutonger & bacon - välj
mellan halloumi/kyckling/räkor
265/275/285:-
Steak Minute
Serveras med pommes frites, parmesan-gratinerad tomat, rödvinssås & sauce bearnaise
355:-
DESSERT
Pannacotta
med Hallonkompott
129:-
Coupe Colonel
Citronsorbet m Vodka
129:-
Osttallrik
129:-
Tre ostar efter säsong, marmelad
& fröknäcke
Menyförslag Á la Carte
Perfekt för större sällskap! Våra bufféer finner ni i vår cateringmeny...
HÖSTGLÖD
Förrätt
Rostad blomkålssoppa med tryffelolja, krutonger & syrad lök
​
(kan serveras kyld i Jack Stack och toppas vid servering)
Huvudrätt
Lågtempererad helstekt biffrad med rödvinssås, potatisgratäng, semitorkad tomat & rostad lök
Dessert
Vaniljpanacotta med bärkompott och crumble
HÖSTVÄRME
Förrätt
Rödbetscarpaccio med getostkräm, rostade valnötter, honung & örtsallad
Huvudrätt
Kalvfilé med madeirasås, potatisbakelse, friterad persiljerot och smörstekta kantareller
Dessert
Mini-pavlova med vispgrädde, citroncurd & bär
FRÅGA OSS GÄRNA OM ALLERGENER ELLER VAR VÅRT
KÖTT KOMMER IFRÅN - VI BERÄTTAR MED GLÄDJE!

Med reservation för ev tryckfel och förändringar i menyn
